Todellisille Nintendo-faneille: Custom Game Boy Air Jordan -kengät!

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovimmat retropeliharrastajat ovat valmiita käyttämään suuriakin summia hyvin säilyneistä suosikkipeleistä ja niiden oheistuotteista. Harva tulisi silti todennäköisesti maksaneeksi yli tuhatta euroa Nintendo-tennareista.

Johnny Barryn Freaker Sneaks -yritys valmistaa pieniä eriä custom-kenkiä. Tuoreimpaa luomusta edustavat Game Boy -teemaiset versiot Niken Air Jordan 4 -tennareista.

Game Boy -teema käy ilmi paitsi kenkien harmaasävyisessä värimaailmassa, myös esimerkiksi niiden takaa löyvyistä ristiohjaimesta ja A- sekä B -napeista. Myös iltit on tehty muistuttamaan pelikasettia ja käsikonsolin keltamustanäyttöä.

Kenkiä myydään ainoastaan 10 paria. Niiden hinta on 1 350 dollaria, eli noin 1 170 euroa.