Pariskunta putkaan – seksi ravintolan pöydässä oli liikaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oikeudessa on käsitelty viime vuonna joulukuussa tapahtunutta siveettömyystekoa, jossa teksasilainen pariskunta oli intoutunut harrastamaan suuseksiä ravintolassa. Kaikki ravintolan asiakkaat olivat nähneet ruokapöydässä suoritetun oraaliseksiaktin.

Paikalle soitettiin poliisit. Baby Acapulco -nimisessä texmex-ruokaa tarjoilleessa ravintolassa iltaansa viettäneet Jonathan Hightower ja Lashanda Fisher pidätettiin. 29-vuotias Fisher oli ottanut Hightowerilta suihin kaikkien nähden myöhäisiltana. Nainen pää oli liikkunut ylösalaisin noin viiden minuutin ajan, silminnäkijät kertasivat The Smoking Gunin mukaan.

Poliisit soittaneet asiakkaat olivat kertomansa mukaan järkyttyneitä joutuessaan todistamaan oraaliseksikohtausta. Oikeus tuomitsi Hightowerin kahdeksi päiväksi vankilaan ja 500 dollarin sakkoihin. Häneltä suihinottanut Fisher tuomittiin puolestaan yhdyskuntapalveluun 70 tunniksi, 200 dollarin sakkoihin ja hänelle annettiin porttikielto Baby Acapulco -ravintolaan.