Putouksen sketsihahmo Pieru on kopio tästä pikkupojasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten suositun Putous-ohjelman sketsihahmojen kilpailussa eräs osallistuja on Pieru. Timo Lavikaisen hulvaton hahmo nousi heti nettihitiksi. Tarkkasilmäiset Staran lukijat huomasivat heti, että hahmossa on yhtäläisyyksiä erääseen Starassa jo kaksi vuotta sitten julkaistuun kuvaan.

Facebook

Syyskuussa 2016 verkossa levisi valokuva naamiaisiin pieruksi pukeutuneesta pikkupojasta. Pojan asulla on yhtäläisyyksiä Putouksessa nyt esiteltyyn Pieru-sketsihahmoon. Ideoiden lainaaminen ei tietenkään ole kiellettyä, ja Suomessa saadaan varmasti vielä monet hyvät naurut Lavikaisen hahmosta.

– On ilmoja pidellyt. Mie en ole mittää, mutta pelkkää ilmaa ja yksi vitsi vaan. Olisi mukavaa, että edes joskus otettaisiin vakavasti. On varmaan mukava, kun on kavereita. Mie kun suhahdan paikalle, niin kaikki lähtevät vaan pois, Pieru kertoi esittelyssään.

Hiljaiseksi, ilmavaksi ja suhahtavaksi itseään kuvaileva Pieru harrastaa kertomansa mukaan leijojen lennättämistä. Ainoan ystävänsä Pieru menetti aikoinaan Saharaan, mutta hänelle tärkeä asia on edelleen torstain hernekeittopäivä.