Lentokoneen hätälasku moottoritielle hämmästyttää – täydellinen suoritus!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hätätilanteen sattuessa lentokone täytyy ohjata nopeasti lähimpään laskeutumiseen soveltuvaan maastoon. Useissa tapauksissa tämä tarkoittaa auto- tai moottoritietä.

Kalifornian El Cajonissa todistettiin taannoin yllättävää tilannetta. Paikalliselle moottoritielle laskeutui yllättäen pienlentokone moottoriongelman ansiosta. Lentäjä ohjasi koneen täydellisesti liikenteen sekaan tien ruuhkaisuudesta huolimatta.

Tilanteen ikuisti videoksi hammaslääkäriin matkalla ollut Keri Decker. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana ja myös aineellisilta vahingoilta vältyttiin. ABC 7 -sivuston mukaan moottoritien kaksi kaistaa tosin suljettiin hetkellisesti.

 

Excuse my language guys… turn the volume down if you dont want to listen to a bunch of "holy shits". Taking Mason to the dentist and this just happened in front of us on the 8 freeway. Major props to these two dudes for landing without any problems. Zach Decker(For licensing and usage contact licensing@viralhog.com)

Publiée par Keri Decker sur Vendredi 19 octobre 2018