Osta ensi kesän puutarhakalusteet nyt – hurjia alennuksia!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jos haluaa säästää selvää rahaa isoissa hankinnoissa, kannattaa tuotteita hankkia alennusmyynneistä sesonkiaikojen ulkopuolella. Lokakuu on oivaa aikaa esimerkiksi puutarhakalusteiden hankintaan.

Sesonkiajan päätyttyä kannattaa tutkailla grillien, ulkokalusteiden, puutarhatyökalujen ja retkeilyvarusteiden hintoja. Myös kasvit ja puutarhatuotteet voivat olla edullisempia syksyllä. Kiinnitä huomiota myös kesäajan urheiluvarusteisiin ja -vaatteisiin, joiden hintalapuissa voi olla reilu alennus.

Halloween-koristeiden hankinnassa kannattaa puolestaan odotella aivan lokakuun viimeisille päiville saakka, koska kauppiaat panevat tuotteet yleensä alennukseen juuri ennen h-hetkeä. Talvivaatteet tekevät tuloa rekkeihin, joten nyt saa myös edullisemmin koululaisten kelpoa käyttövaatetta ja kenkiä.