Ben Stiller soittaa rumpuja punkbändissä – julkaisi levyn 36 vuoden tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Komediatähti Ben Stiller soitti rumpuja lukioikäisenä New York Cityssa 1980-luvun alkupuolella. Hänen punkyhtyeensä nimi on Capital Punishment. Nyt yhtye on julkaissut albumin vuosikymmenten tauon jälkeen.

Ben Stiller ja hänen bändikaverinsa kokoontuivat 36 vuoden tauon jälkeen levy-yhtiö Captured Tracksin pyynnöstä. Capital Punishment -punkbändi levytti bonusmateriaalia varten vuonna 1982 ilmestyneen Confusion-kappaleen. Bändi nautti soittamisesta siinä määrin, että yhtye julkaisi nyt kokonaan uuden pitkäsoiton, SPIN uutisoi.

Ben Stillerin tähdittämän punkbändin levy on nimeltään Roadkill, ja sitä on ilmestynyt pieni ja rajoitettu erä. Näyttelijä Ben Stiller sairastui taannoin eturauhassyöpään, mutta parantui siitä nopean hoidon ansiosta. 52-vuotias Stiller on pitänyt viime vuosina taukoa valkokankaalta.