Eminem ja Snoop Dogg studiossa – fanit riehaantuivat tästä kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva räppäri Eminem on pitänyt musiikkimaailmaa varpaillaan jo pitkään, kun hänen uutta tuotantoaan on odotettu kuumeisesti. Nyt faneille on luvassa ilouutisia, sillä eilen Snoop Dogg julkaisi sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan, jossa hän poseeraa studiossa Eminemin kanssa.

– Detroit. Tommoro. 8 pm. Redemption of a Dogg had to c M. To get the stamp, kuvatekstissä todettiin.

Fanit ovat tulkinneet kuvan vihjaukseksi tulevasta yhteistyöstä kahden räpin supertähden välillä. Kuvan teksti viittaa siihen, että Eminem olisi tavalla tai toisella mukana Snoopin Redemption of a Dogg -projektissa Detroitissa. Ystävykset eivät ole koskaan julkaisseet varsinaista yhteissingleä, mutta Snoop Dogg vieraili vuosia sitten Eminemin The Marshall Mathers LP -albumin kappaleessa Bitch Please II.

Eminem julkisti äskettäin uuden nelipäiväisen minikiertueensa Australiassa. Turnee alkaa Brisbanesta 20. helmikuuta 2019 ja keikat nähdään myös Sydneyssä ja Melbournessa. Eminemin albumi Kamikaze nousi taannoin upeasti Billboardin listalle.