Brittilehti: Johnny Deppille potkut Pirates of the Caribbean -elokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä Johnny Depp on niittänyt viime vuosina menestystä erityisesti suosittujen Pirates of the Caribbean -elokuvien päätähtenä Jack Sparrow’n roolissaan. Nyt brittilehti Daily Mail kertoo, että Disney on antanut suosikkinäyttelijälle potkut roolistaan.

Lehden mukaan potkujen taustalla ovat Johnny Deppin henkilökohtaiset ongelmat, kuten rahavaikeudet ja muut haasteet henkilökohtaisessa elämässä. Kerroimme taannoin miten Depp joutuu oikeuteen, koska hänen väitetään lyöneen kuvausryhmän jäsentä City of Lies -elokuvan kuvauksissa.

55-vuotias supertähti on näytellyt Disney Studios elokuvasarjassa jo 15 vuoden ajan, mutta jatkossa elokuvien pääosassa nähdään tällä tietoa joku toinen näyttelijä.