Blac Chynan äiti haukkuu Kardashianit – olisi halunnut nähdä lapsenlapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että Kardashianien kanssa oikeustaisteluihin ryhtynyt glamourmalli Blac Chyna on ilmiriidoissa jopa oman äitinsä kanssa. Chynan äiti Tokyo Toni on nyt anonut Rob Kardashianilta lupaa lapsenlapsensa näkemiseen. Blac Chyna ei suostu tapaamiseen.

Tokio Toni, eli oikealta nimeltään Shalana Hunter, on pyytänyt sosiaalisen median kautta apua Rob Kardashianilta, että hän saisi nähdä pian kaksi vuotta täyttävän tyttärentyttärensä Dreamin. Hän sanoi, ettei omista kenenkään yhteystietoja enää, joten joutuu siksi pyytämää apua julkisesti. Video on nyt ilmeisesti jo poistettu.

Dream-tytön isoäiti kuitenkin myönsi, että ei edes tiedä miltä lapsenlapsensa kuulostaa. Hän ei ole missään tekemisissä Blac Chynan kanssa, eikä siten myöskään saa yhteyttä Dreamiin. Tokio Toni on tehnyt selväksi, että hänelle riittäisi jopa videopuhelu pikkuisen tytön kanssa.

Toisella videolla, joka löytyy edelleen naisen Youtube-kanavalta, hän uhkaa kertoa kaikki Kardashianien salaisuudet julkisuuteen. Samalla hän kertoo luovuttaneensa Dream-tytön näkemisen suhteen. Blac Chynan äiti, Tokyo Toni, on aiemmin kertonut, ettei ole nähnyt lapsenlapsiaan kahteen vuoteen. Hän on jopa anonut Blac Chynan ystävää Amber Rosea pyytämään, että isoäiti saisi tavata lapsenlapsiaan.

View this post on Instagram

🌹

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on