Courtney Stoddenin meikitön selfie – rinnat veivät silti huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisellisia muotoja entisestään saanut teinivaimo Courtney Stodden julkaisee ahkerasti omakuvia Instagramiin. Nyt nainen on hekuttanut olevansa kaikista seksikkäin meikittömänä luonnollisessa lookissaan.

Courtney Stodden on julkaissut kuvan, jossa hän on vaaleanpunaiseen ja silkkiseen aamutakkiin pukeutuneena. Nainen on kuvassa ilman meikkiä, mutta enemmän katse kiinnittyy hänen aamutakkinsa avonaiseen kaula-aukkoon. Muhkeat rinnat pullottavat liepeiden alta.

Courtney Stodden on saanut ylistäviä kommentteja sekä runsaasti arvostelua. Hän on julkaissut toisinaan vihapuhetta ja haukkuja Instagramissa esimerkkinä siitä, kuinka aikuiset voivat puhua toisilleen kuin he olisivat hiekkalaatikkoikäisiä. Nainen on puolustanut kehopositiivisuutta ja puhunut paljon mielenterveysongelmista.