Deittailusta seurusteluun? Selvitä nämä asiat ensin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Deittailun syventyessä säännölliseksi yhdessäolemiseksi voi olla hyvä sopia seurustelun aloittamisesta. Kun suhteen haluaa siirtää seuraavalle tasolle, kannattaa varmistaa molemminpuolinen kiinnostus rehellisesti ja stressittömästi. Kumppanusten tulee keskustella odotuksistaan ja toiveistaan välttääkseen ikävät yllätykset myöhemmin.

Jos haluaa virallistaa suhteen vakavammalle tasolle, on suositeltavaa keskustella avoimesti omista tulevaisuudensuunnitelmistaan. On hyvä myös pohtia, minkälaisen ihmisen kanssa haluaa seurustella ja mitä odotuksia parisuhteelta ylipäätään on. Kertokaa toisillenne, minkälaisilla sanoilla parhaat kaverit kuvailisivat teitä.

Seksiin on hyvä kiinnittää huomiota ja kertoa fantasioista, suosikkiasennoista ja ajatuksista rakastelemiseen liittyen. Pariskunnan on hyvä selvittää, ovatko se sänkypuuhissa samalla aaltopituudella. Myös parisuhdehistoriaa on järkevää käydä läpi, jotta molemmat tietävät toistensa kokemukset aiemmista seurustelusuhteista.