Suomalaispoliisin uskomaton muodonmuutos – paljasti kuvat Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten silloin vielä vaasalainen vanhempi konstaapeli Sami-Jaakko Konttas julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän videon, jossa hän kuntoili toimistotuolin avulla. Video lähti yllättäen leviämään maailmalle ja muutamassa viikossa jo miljoonat ihmiset näkivät sen.

Instagram

– Laki ja asetus määräävät, että poliisin tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa ja poliisilla on oikeus käyttää kaksi tuntia työaikaa viikossa liikuntaan, mikäli työtehtävät sallivat. Nopeammin minä tuosta pääsen lähtemään keikalle kuin kuntosalilta, Konttas kommentoi videotaan tuolloin Staralle.

Somejaakko-käyttäjänimellä videonsa julkaissut Konttas nousi nopeasti sometähdeksi, mutta kuntoilua hän ei jättänyt. Päinvastoin. Hän on treenannut itsensä kurinalaisesti huipputimmiin fitness-kuntoon lajin kilpailuja varten. Nyt Konttas on julkaissut Instagramissa kuvat, joiden välillä on kulunut viisi vuotta. Muodonmuutos on järisyttävä.

View this post on Instagram

Hetken mä mietin, että julkasenko tän ”muutoskuvan”. Mä en halua, että KUKAAN ymmärtää väärin, ihminen saa näyttää ihan just siltä, kun haluaa, pää asia on se, että on itse onnellinen. Niin kun huomaat, en mä 5 vuotta sitten hirveen onnettomalta näyttäny ja uimahypytkin oli hallussa. 😊 Mutta silti 5 vuotta sitten mä halusin tehdä muutoksen omissa elintavoissa (ja sen jälkeen oon halunnu ottaa muutaman uuden tatuoinninkin 😃). 5 vuotta sitten meni ruokavalio melko lailla kokonaan uusiks ja treeni tuli takasin pysyvästi. Tämä on mun #transformationthursday kuva, jonka myötä haluun kannustaa kaikkia tekemään töitä omien tavotteiden eteen, joka ikinen päivä se tavote on päivän lähempänä, mitä se oli edellisenä päivänä ja joku päivä koittaa se viimeinen, kun se tavote on saavutettu ja voi asettaa taas uuden tavotteen! 😊 Tsemppiä kaikille omien tavotteiden saavuttamiseen! ❤️ #myketotransformation #gym #workout #workhard #tattoo #tattooinspiration #tattooed

A post shared by Sami-Jaakko Konttas (@somejaakko) on

– Mä en halua, että KUKAAN ymmärtää väärin, ihminen saa näyttää ihan just siltä kuin haluaa, pääasia on että on itse onnellinen. Niin kun huomaat, en mä 5 vuotta sitten hirveen onnettomalta näyttäny ja uimahypytkin oli hallussa, Konttas kirjoittaa kuviensa yhteydessä.

Lisäksi hän kertoo päättäneensä tehdä elintavoissaan muutoksen. Kuvat hän julkaisi siksi, että niiden myötä hän haluaa kannustaa muitakin tekemään töitä tavoitteiden eteen. Hän korostaa, että jokainen päivä tavoite on taas päivän verran lähempänä.