Mies raiskasi vuohen – löydettiin samasta sängystä

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja tapauksista, joissa ihmiset ovat harrastaneet seksiä eläinten kanssa. Monissa maissa – kuten Suomessa – eläinseksi ei ole vieläkään laitonta. Nyt tuorein tapaus on paljastunut Etelä-Afrikassa, jossa naapurit yllättivät miehen sängystä vuohen kanssa.

33-vuotias mies vietti intiimin yön samassa sängyssä naapurinsa omistaman vuohen kanssa sen jälkeen, kun mies oli napannut sen mukaansa aitauksesta. Vuohen omistaja Knowledge Khumalo oli kuullut aitauksesta outoja ääniä, mutta oli luullut vuohen synnyttävän. Etelä-Afrikan Winterveldtissä asuva Khumalo meni katsomaan eläintä, mutta ei löytänyt sitä.

Aamulla eläin oli palannut aitaukseensa, mutta oli selvästi huonovointinen. Eläin ei kuitenkaan ollut raskaana, joten ongelmat joutuivat jostain muusta syystä. Myöhemmin syy selvisi, kun naapurit kertoivat löytäneensä eläimen samasta sängystä miehen kanssa. Eläinseksin harrastaja on nyt todettu syylliseksi rikokseen ja hän tulee saamaan teostaan tuomion myöhemmin.