Martina Aitolehden kuvasta somekohu: ”Vuoden 2018 Darwin-palkinto”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kestojulkkis Martina Aitolehti on tullut suomalaisille tutuksi niin malliuralta kuin laulajana ja realitytähtenäkin. Nykyisin aktiivisesti kuntoaan treenaava julkkiskaunotar on nyt aiheuttanut somekohun treenikuvallaan. Siinä hänet on kuvattu venyttelemässä junanraiteilla.

– Kevyt juoksu, kevyt uinti ja parit palauttavat päikkärit, siinä tän päivän treenit. Kroppa on tosi väsynyt menneestä viikosta, vaikka treenejä oli vain muutamat. Kuormitus ollut kova ja sen kyllä huomaa, Martina Aitolehti kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

https://www.instagram.com/p/BpuJ2EsHuTJ/

Kuvan kommenteissa hänen someseuraajansa eivät kuitenkaan ole keskittyneet kommentoimaan treenaamista tai kuormitusta, vaan lähes yksinomaan kuvauspaikkaa. Junanrata on nimittäin hengenvaarallinen paikka, jossa oleskeleminen vie vuosittain Suomessakin useita ihmishenkiä. Siitä syystä nuorten roolimallien tulisi miettiä hieman paremmin missä somekuvissaan poseeraavat.

– Vuoden 2018 Darwin-palkinto on tainnut löytää ottajansa, eräs kommentoija toteaa.

– Eikö niitä muita jumppapaikkoja ole, kuin vaaralliset junan raiteet?! Näistä raidekuvauksista ollut niin paljon lehdissä ikäviä juttuja… Ja nuoret ottaa mallia, mitä esikuvat tekee edellä, toinen kommentoinut ihmettelee.

– Edesvastuuton kuva noin suurta seuraajamäärää omaavalta somevaikuttajalta. Tiesittekö että tämä on tällä hetkellä villitys lasten keskuudessa? eräs kommentoinut totesi.