Martina Aitolehden kuvasta somekohu: ”Vuoden 2018 Darwin-palkinto”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kestojulkkis Martina Aitolehti on tullut suomalaisille tutuksi niin malliuralta kuin laulajana ja realitytähtenäkin. Nykyisin aktiivisesti kuntoaan treenaava julkkiskaunotar on nyt aiheuttanut somekohun treenikuvallaan. Siinä hänet on kuvattu venyttelemässä junanraiteilla.

– Kevyt juoksu, kevyt uinti ja parit palauttavat päikkärit, siinä tän päivän treenit. Kroppa on tosi väsynyt menneestä viikosta, vaikka treenejä oli vain muutamat. Kuormitus ollut kova ja sen kyllä huomaa, Martina Aitolehti kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

Kevyt juoksu, kevyt uinti ja parit palauttavat päikkärit, siinä tän päivän treenit. Kroppa on tosi väsynyt menneestä viikosta, vaikka treenejä oli vain muutamat. Kuormitus ollut kova ja sen kyllä huomaa. #yourbodyisatemple . . Tässä mun kolmen viikon häädieetin asiakkaiden palautteita: 3 viikon dieetti takana ja 6 kiloa lähtenyt. Fiilis loistava, tästä on hyvää nyt jatkaa eteenpäin. ———————————————————————- Round two tällä dietillä. Kesän kilot ja alku syksyn pöhötykset poikkeen, ei vaan malttais oottaa uusia tuloksia siltä kolmee viikkoo. Täytyy sanoo, että tää on kyllä yks lemppari diettejä 😍 ———————————————————————- Kolmen viikon dieetti alkaa olla lopuillaan. Painoa lähti 3 kiloa ja senttejä 8. Ruoka ohjeita noudatin 99 % mutta liikunta jäi vähemmälle. Olen äärettömän kiitollinen neuvoista mitä täältä olen saanut,mutta ennen kaikkea nämä kolme viikkoa on auttanut minua oppimaan syömään oikein. Näillä ohjeilla on hyvä jatkaa painon pudotusta kohti tavoitetta 🙂 ———————————————————————— Kolmen viikon dieetti tehty ja mahtava fiilis! 💪 -4kg lähti mutta suurin muutos on olossa! Paljon energisempi. Ja ateriarytmi jää varmasti pysymään. Käteen jäi myös pari ihan super hyvää ruokaohjetta. Kiitos siis tästä! 🙂 ———————————————————————— Tämä valmennus on vaikuttanut positiivisesti niin monen elämään. Se onkin varmasti syy valmennuksen kovaan kysyntään. Nyt sulla on 12h aikaa lunastaa tää huippu kokonaisuus itsellesi hintaan 24,90€ . . Ravinnolla on niin valtava vaikutus meidän hyvinvointiin ja jaksamiseen. Linkki valmennukseen löytyy biosta 👆🏽 #trainingwithmartina #kolmenviikonhäädieetti #nytsaatavilla

A post shared by M A R T I N A Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Kuvan kommenteissa hänen someseuraajansa eivät kuitenkaan ole keskittyneet kommentoimaan treenaamista tai kuormitusta, vaan lähes yksinomaan kuvauspaikkaa. Junanrata on nimittäin hengenvaarallinen paikka, jossa oleskeleminen vie vuosittain Suomessakin useita ihmishenkiä. Siitä syystä nuorten roolimallien tulisi miettiä hieman paremmin missä somekuvissaan poseeraavat.

– Vuoden 2018 Darwin-palkinto on tainnut löytää ottajansa, eräs kommentoija toteaa.

– Eikö niitä muita jumppapaikkoja ole, kuin vaaralliset junan raiteet?! Näistä raidekuvauksista ollut niin paljon lehdissä ikäviä juttuja… Ja nuoret ottaa mallia, mitä esikuvat tekee edellä, toinen kommentoinut ihmettelee.

– Edesvastuuton kuva noin suurta seuraajamäärää omaavalta somevaikuttajalta. Tiesittekö että tämä on tällä hetkellä villitys lasten keskuudessa? eräs kommentoinut totesi.