Sano suoraan jos et ole kiinnostunut – ghostaaminen on raukkamainen teko

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Deittikulttuuriin kuuluu nykyisin mahdollisimman monen potentiaalisen ehdokkaan kanssa jutteleminen ja treffaileminen. Toisinaan jo pitkällekin edennyt suhde päättyy yllättäen, kun toinen osapuoli luikkii karkuun ja lopettaa yhteydenpidon. Reilumpaa olisi sanoa suoraan, jos tapailu tai yhteydenpito ei enää kiinnosta.

Mikäli on vaihtanut uuden tuttavuuden kanssa ainoastaan muutaman viestin treffipalvelussa, ei yhteydenpidon päättymistä tarvitse selitellä sen kummemmin. Jos viestittely on kuitenkin kestänyt viikkoja, mutta ei ole toisesta kiinnostunut, kannattaa kokeilla seuraavia viestejä:

– Kanssasi on ollut mukava jutella, mutta olen huomannut, että etsimme hieman eri asioita tällä hetkellä.

– On ollut mukava oppia tuntemaan sinua hieman paremmin, mutta en usko, että sovimme toisillemme suhdetasolla.

Treffien jälkeen voi sanoa suoraan, että ei ole tuntenut kaipaamaansa kipinää tai kemiaa parin välillä. Rehellinen viesti antaa suoraselkäisen vaikutelman, eikä kenenkään tarvitse jäädä kyselemään perään tai miettimään, mikä meni vikaan. Vinkit tarjoili Plenty Of Fish -treffisovellus.