Eläimet yrittävät raapia kutinaansa – huvittavat tilanteet videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten puuhastelu on hauskaa katseltavaa, minkä vuoksi monet lemmikkien omistajat päätyvätkin kuvaamaan huvittavia lemmikkejään myös videolle. Nyt yhteen ja samaan videoon on koostettu hauskoja hetkiä, joissa eläimiä on kutittanut.

The Pet Collective -kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään miten eri eläinlajien edustajat ovat yrittäneet rapsutella nahkaansa kun lemmikkejä on kutittanut. Toisinaan rapsuttimena on toiminut jokin kasvi, tolppa, esine tai jopa ihminen.

Videoiden perusteella voidaan todeta, että ihmisillä on lemmikkeinä useita eri eläinlajien edustajia ympäri maailmaa. Eläinvideoiden katselemisen on huomattu rentouttavan ihmisiä ja vähentävän stressiä, minkä vuoksi parhaiden lemmikkivideoiden katseleminen onkin aina hyvä tapa aloittaa kiireinen työviikko.