Joulukalenteri aikuiseen makuun – sisältää 24 minipulloa kuohuviiniä ja samppanjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulukuussa varsinkin lapset ovat innoissaan, kun jokaisena aamuna jouluun saakka joulukalenterista paljastuu jotain mukavaa. Erittäin suosittuja ovat esimerkiksi suklaakalenterit, joiden avaaja saa joka aamu uuden palan suklaata. Aikuiseen makuun on onneksi kehitelty hieman toisenlaisia kalentereita.

Nyt brittiyhtiö The Pip Stop on tuonut myyntiin oman näkemyksensä joulukalenterista. Sen kalenterissa on mukana 24 pulloa samppanjaa ja kuohuviiniä. Joulukuun alusta aina jouluaattoon saakka kalenterin avaaja saa nautittavakseen esimerkiksi päivänsä alkajaisiksi päivästä riippuen kuohuvaa, kuten cavaa, roseta, proseccoa ja lopulta myös aitoa samppanjaa.

Kalenterin hinta on yrityksen verkkokaupassa 150 euroa, joten hinta ei päätä huimaa tarjontaan nähden. Tällä hetkellä tuotetta toimitetaan kuitenkin vain Britanniaan, eikä Suomeen saatavuudesta ole vielä tietoa. Ainakin esittelykuvan perusteella joulukalenterissa on mukana monia suomalaisille jo entuudestaan tuttuja tuotteita.