Poliisiauto kaahasi takaa-ajossa 225 km/h – syttyi tuleen ja tuhoutui

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisin ja ylinopeutta ajaneen autoilijan takaa-ajo päättyi taannoin hurjalla tavalla Floridassa. Poliisiauton moottori kuumeni niin paljon, että se aiheutti tulipalon. Nimeämätön poliisi oli huomannut vastaantulevalla kaistalla yli 30 kilometrin tuntivauhdilla ylinopeutta ajaneen autoilijan.

Lainvartija suoritti U-käännöksen ja lähti ajamaan ylinopeutta ajanutta takaa. Poliisiauto saavutti jopa 225 kilometrin tuntivauhdin, kunnes takaa-ajettu ymmärsi antaa periksi.

Kuljettaja ajoi autonsa moottoritien keskialueen nurmikolle poliisin seuratessa perässä. Poliisin ajoneuvon moottori ylikuumeni niin paljon, että sen alapuolella ollut kuiva nurmikko syttyi tuleen. Vaikka viranomainen yritti sammuttaa paloa, syttyi myös hänen autonsa pian tuleen.