Jättimenestys! Red Dead Redemption 2 -peli rikkoo ennätyksiään

Digi Pelit · Tim Isokivi

Villiin länteen sijoittuva Red Dead Redemption 2 on osoittautunut hurjaksi menestykseksi. Nyt pelin on paljastettu myyneen edeltäjäänsä enemmän vain hieman yli viikossa. Take-Two Interactive Software -yhtiön mukaan Red Dead Redemption 2 -peliä myytiin kahdeksan ensimmäisen päivän aikana yli 17 miljoonaa kappaletta.

Vastaavasti ensimmäinen Red Dead Redemption ylitti 15 miljoonan myydyn pelin virstanpylvään kahdeksan vuotta julkaisunsa jälkeen.

– Olemme erittäin innoissamme pelin menestyksestä. Sitä on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta. Monia pelejä myydään vähemmän koko niiden elinkaaren aikana, Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick kuvaili Fortune-sivustolle.

Rockstar Games työstää parhaillaan pelin moninpeliversiota. Myös siitä odotetaan jättimenestystä, sillä Grand Theft Auto Online on tuottanut yhtiölle valtavia summia rahaa.