Kissa luulee partavaahtoa kermavaahdoksi – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cole ja Marmalade -nimisten kissojen elämää seuraava Youtube-kanava on todella suosittu. Oranssin värinen Marmalade-kissa rakastaa kermavaahtoa, ja sen herkuttelua on näytetty kanavan nettivideoilla. Hän myös tunnistaa kermavaahtopurkista lähtevän äänen.

Valitettavasti kissa ei kuitenkaan tunnista, onko pursotinääni peräisin kermavaahtopurkista vai partavaahtopurkista. Se nimittäin juoksee intopiukeana kylpyhuoneeseen aina, kun perheen isäntä alkaa ajaa partaa. Partavaahdon pursottaminen kuulostaa kissan korviin todella herkulliselta.

Youtubeen on nyt julkaistu video, jolla nähdään salamana kylpyhuoneeseen ampaiseva kermanhimoinen kissa. Se pyytää vessanpöntön kannen päällä maukuessaan maistiaisia. Pettymys voi olla suuri, jos se lipaisee ahneuksissaan partavaahtoa.