Unohda suklaakalenteri! Aikuisen joulukalenterissa 24 viinipulloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin aiemmin tällä viikolla aikuisille tarkoitetusta joulukalenterista, joka sisältää 24 pulloa kuohuviiniä ja samppanjaa. Valveutunut lukija vinkkasi pian sen jälkeen, että vastaavanlainen kalenteri on olemassa myös viinien ystäville. Kuten arvata saattaa, kalenteri sisältää 24 viinipulloa.

Saksalaisen Aldin valikoimissa Yhdysvalloissa oleva viinikalenteri johdattaa aikuiset joulun tunnelmaan pienellä maistiaispullolla joka päivä joulukuun alusta aina jouluaattoon saakka. Viime vuonna Aldin viinikalenteria myytiin Britanniassa, jossa tuotteen saama suuri suosio rohkaisi yritystä levittämään myynnin myös Atlantin toiselle puolelle.

Viinikalenteri sisältää valkoviiniä, punaviiniä ja roseviiniä, joita on myynnissä täysikokoisina pulloina Aldin viinihyllyillä. Yhdysvalloissa kalenteria ei saa myytä kaikissa osavaltioissa, sillä joissain osavaltioissa on Suomen tavoin edelleen kiellettyä myydä viinejä ruokakaupoissa.