MTV-teinivaimo Courtney Stoddenin hurja muodonmuutos – on nyt jättipovinen kurvitar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna 33 vuotta vanhemmasta aviomiehestään Doug Hutchinsonista eronnut glamourmalli Courtney Stodden on muuttunut naisellisemmaksi viime vuosien aikana. Nainen on nyt julkaissut vertailukuvan, joiden välillä on kulunut viisi vuotta aikaa.

Muhkealla povella varustettu Courtney Stodden kertoo saaneensa lisää painoa 11,5 kiloa. Tämä on vaikuttanut naisen ulkonäköön positiivisesti, sillä 24-vuotias neitokainen on nykyään huomattavasti muodokkaampi ja seksikkäämpi. Toki kannattaa myös muistaa se, että hän on edellisessä kuvassa vasta teini-ikäinen ja nykyisin hänet voi luokitella ikänsä puolesta naiseksi.

Courtney Stodden on saanut runsaasti arvostelua osakseen kehoon kertyneiden kilojen takia. Onneksi nainen osaa viitata kintaalla vihapuheelle ja ymmärtää, että tärkeintä on olla terve ja voida hyvin. Lisäksi hän näyttää nykyisin seksikkäämmältä kuin koskaan aiemmin.

View this post on Instagram

🐾purrrrr🖤 #blonde #booty

A post shared by Courtney (@courtneyastodden) on