Karmiva tilanne juoksukilpailuissa – jalkansa murtanut nainen ryömi maaliviivalle

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Japanissa järjestetyissä urheilukilpailuissa todistettiin taannoin tilannetta, jota on kuvailtu sekä äärimmäisen typeräksi että äärimmäisen rohkeaksi. Yksi kilpailijoista saavutti maalin murtuneen jalan kanssa.

19-vuotias Rei Iida osallistui Fukuokassa järjestettyyn Princess Ekiden -maratonviestiin. Vain 200 metriä ennen joukkuetoverinsa saavuttamista nuori nainen huomasim ettei hänen oikea jalkansa kannattele enää.

Juoksemisen sijaan Iida saavutti maaliviivalla odotelleen joukkuetoverin ryömimällä nelinkontin. Kilpailusta kuvatulla videolla nähdään, kuinka hän ojentaa viestin selkeästi rajusta kivusta kärsivänä.

Iida toimitettiin osuutensa suorittamisen jälkeen sairaalaan, jossa hänen jalassaan todettiin kuukausien parantumista vaativa murtuma. Telegraph-lehden mukaan urheilija on pyytänyt joukkueensa managerilta anteeksi pieleen mennyttä suoritustaan.