Kourtney Kardashian bondaa Sofia Richien kanssa – yrittää lasten takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosikausien ajan Scott Disickin kanssa seurustellut ja perheen perustanut Kourtney Kardashian yrittää muodostaa suhdetta lastensa isän uuteen tyttöystävään, Sofia Richieen. Kourtney haluaa olla väleissä lasten takia.

Kourtney Kardashian nautti Scott Disickin ja Sofia Richien kanssa illallista maineikkaassa Malibun Nobu-ravintolassa. Tavanomainen ja rento illallinen oli järjestetty Kourtneyn ja Scottin lasten takia. Aikuisten on tultava keskenään toimeen erosta huolimatta.

20-vuotias Sofia Richie yrittää sopeutua kolmen lapsen äitipuoleksi, vaikka ei olekaan saanut viettää juurikaan aikaa Scottin ja Kourtneyn jälkikasvun kanssa. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että järjestelyyn on tulossa muutoksia lämpeneiden välien vuoksi, E! News uutisoi.