Miley Cyrusin koti tuhoutui maastopalossa: ”Olen yksi onnekkaista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa riehuvat metsäpalot ovat ajaneet myös lukuisia maailmanluokan tähtiä pois kodeistaan. Yksi heistä on poplaulaja Miley Cyrus. Cyrusin Kalifornian Malibussa sijaitseva 2,5 miljoonan dollarin arvoinen koti tuhoutui Page Six -sivuston mukaan maastopalossa. Miley onnistui kuitenkin paeta paikalta poikaystävänsä Liam Hemsworthin ja lemmikkiensä kanssa.

– Olen yksi onnekkaista. Eläimeni ja elämäni rakkaus selvisivät turvallisesti ja ainoastaan sillä on nyt väliä. Kotiani ei enää ole mutta perheeni ja ystävieni kanssa jaetut muistot pysyvät vahvoina, Miley Cyrus twiittasi.

Miley Cyrusin lisäksi Robin Thicken, Neil Youngin ja näyttelikä Gerard Butlerin kodit ovat tuhoutuneet tulipaloissa. Myös mukaan esimerkiksi Lady Gaga ja Alyssa Milano ovat joutuneet jättämään kotinsa.