Frendit-tähden rikollinen kaksoisolento pidätetty – poliisi kiitti suosikkinäyttelijää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi tämän syksyn hämmentävimmistä rikosuutisista kantautui Iso-Britanniasta, jossa Frendit-tähti David Schwimmeriltä näyttänyt mies oli olutvarkaissa. Tapaus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Nyt Blackpoolin poliisit ovat ilmoittaneet tehneensä tapaukseen liittyvän pidätyksen. Southallissa pidätettiin 36-vuotias mies varkaudesta epäiltynä.

– Kiitos teille kaikille tuestanne, erityisesti David Schwimmerille, poliisilaitos twiittasi.

Poliisilaitos jakoi lokakuussa valvontakameran kuvan olutvarkaasta, jonka monet huomauttivat näyttävän Frendit-sarjassa Ross Gelleriä esittäneeltä David Schwimmeriltä. Lopulta tähti itse julkaisi tapaukseen liittyvän humoristisen videon.