Lahtelaisnainen ei päästänyt exäänsä sisään – mies heitti pallogrillin ikkunaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppu oli Päijät-Hämeen poliisilla kiireinen, sillä lauantain aikana alueella tehtiin noin 300 poliisitehtävää, joista lähes 200 tapahtui yöllä. Lauantaina iltapäivällä poliisi sai Eteläiseltä Rengastieltä ilmoituksen, jonka mukaan mies riehui rivitalon luona ja oli rikkonut ikkunan.

Poliisin saavuttua paikalle selvisi, että mieshenkilö oli heittänyt suutuspäissään ikkunaan pallogrillin. Mies kertoi poliisille yrittäneensä päästä vanhan naisystävänsä luokse, mutta nainen ei ollut kuitenkaan suostuvainen päästämään häntä sisään.

Kieltävästä vastauksesta kimmastuneena mies oli ottanut pallogrillin ja heittänyt sen entisen naisystävänsä ikkunasta läpi. Tekijä otettiin kiinni epäiltynä vahingonteosta ja kuljetettiin rauhoittumaan poliisilaitokselle.