Uusi hotelliketju panostaa nuoriin matkailijoihin – auttaa tutustumaan muihin vieraisiin

Digi Matkailu · Tim Isokivi

20-30-vuotiaiden suosimat perinteiset hostellit ja Airbnb-majoituspalvelu ovat saamassa Yhdysvalloissa haastajan. Piilaakson tukema uusi hotelliketju panostaa erityisesti nuorempiin matkailijoihin nykyteknologian avulla.

Life Housella on oma sosiaalinen verkosto. Sen avulla esimerkiksi yksin matkustavien on helpompi tutustua muihin hotellivieraisiin ja kehitellä suunnitelmia samoista asioista kiinnostuneiden matkailijoiden kanssa.

Life Housen sovelluksella matkailijat voivat myös pyytää paikallisilta vinkkejä esimerkiksi juhlista ja kiinnostavista nähtävyyksistä. Toimitusjohtaja Rami Zeidan kertoo Lonely Planetille yhtiön tavoitteena olevan modernisoida vanhanaikaista alaa.

Ketjun ensimmäinen hotelli avataan joulukuussa Miamin Little Havanaan. Huoneiden hinnat alkavat 149 dollarista yöltä. Yhtiön tavoitteena on avata yhteensä 20 hotellia ensi vuoden aikana.

 

Publiée par Life House Hotels sur Mardi 30 octobre 2018