Perheenisä kosti tyttärensä raiskauksen – pappi kuoli vammoihinsa

Ohhoh! · Stara.fi

Perheenisille yksi pahimmista mahdollisista tilanteista on, että heidän lapsilleen tapahtuu jotain äärimmäisen ikävää. Eräälle eteläafrikkalaiselle isälle kävi siten, kun hän sai kuulla entiseltä vaimoltaan, että 66-vuotias pappi oli raiskannut perheen yhdeksänvuotiaan tyttären.

Perheenisä, entinen vaimo ja pariskunnan ystävä lähtivät etsimään pappia Gombon alueella. Hänet löydettyään isä päätti jakaa itse oikeutta, vaikka DNA-testit eivät olleet vielä vahvistaneet pappia aukottomasti syylliseksi. Isä hyökkäsi papin kimppuun 30. syyskuuta ja yritti leikata tältä sukuelimen irti.

Sukuelimen irti leikkaamisessa isä ei onnistunut täysin, joten kolmikko lähti viemään pappia paikalliselle Scenery Parkin poliisiasemalle pidätystä varten. 66-vuotias raiskauksesta epälty pappi kuitenkin menehtyi iskussa saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa. Tässä vaiheessa on varmaa, että tytär oli raiskattu, mutta tekijän henkilöllisyyden varmistumista odotetaan vielä. The South African -lehden mukaan perheenisää odottaa nyt syyte oikeudessa.