Pidätetyn valtava niska naurattaa somessa – poliisi julkaisi pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi julkaisee säännönmukaisesti pidätettyjen ihmisten kuvia ja tietoja verkossa, josta kuka tahansa voi niitä katsella. Ajoittain yksittäiset kuvat nousevat nettihiteiksi syystä tai toisesta, ja parhaillaan eräästä Escambia Countyn pidätyskuvasta on muodostunut varsinainen viraalihitti.

Poliisilaitoksen verkossa julkaisemassa pidätyskuvassa nähdään 31-vuotias Charles Dion McDowell, joka pidätettiin poliisin mukaan Floridassa epäiltynä huumeiden hallussapidosta ja virkamiehen vastustamisesta pakenemalla. Escambia Countyn poliisi julkaisi kuvan verkkosivujensa lisäksi myös Facebookissa, jossa se lähti nopeasti leviämään.

Nettipilailijat ovat kiinnittäneet erityisesti huomiota miehen niskaan, joka on poikkeuksellisen suurikokoinen. Kuvaa kommentoineet ovat vitsailleet muun muassa sillä, että mies on niskaansa myöden ongelmissa. Kokaiinin ja metamfetamiinin hallussapidosta epäilty McDowell on parhaillaan poliisin hallussa, mutta voi päästä vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä maksamalla 57.000 dollarin takuut.