Hulvaton treenivideo: Mies harjoitteli jatkolennon myöhästymistä varten

Matkailu · Terhi Piiroinen

On taitolaji nauttia myös lomalle menemisestä. Usein eri maiden tai kaupunkien välillä tapahtuvat siirtymät voivat olla raskaita, koska ihminen joutuu raahaamaan painavaa matkalaukkua ja käsimatkatavaroita mukanaan. Nyt siihenkin voi treenata.

Bill Legend -niminen mies on julkaissut hauskan videon Facebookiin, jossa näytetään lentokenttäjuoksun treenaamista. Etenkin lyhyet vaihtoajat jatkolennolle voivat aiheuttaa sen, että välimatka taittuu lentokentällä juosten. Bill Legend näyttää mallia, kuinka jatkolentorumbaan voi valmistautua etukäteen.

Hän vetää matkalaukkua juoksumatolla samalla, kun juoksee suurikokoisen olkalaukun kanssa. Hän harjoittelee omaa Filippiinien lentoa varten, joka on aina hänen mukaansa myöhässä. Videota on katsottu 8,5 miljoonaa kertaa.

Philippines trip Prep, practicing for always delayed/connection flight ✈️ to next stop 💪

Publiée par Bill Leged sur Samedi 10 novembre 2018