Snoop Doggille tähti Hollywoodin Walk of Famelle – tuottaja ylistää räppäriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan hiphop-tähti Snoop Doggin uraa kunnioitetaan merkittävällä tavalla. Yli 35 miljoonaa levyä uransa aikana myynyt räppräi saa oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Hollywoodin kauppakamari kunniottaa räppäriä 19. tätä kuuta asennettavalla tähdellä.

Suomessakin vierailleen suosikkiräppärin Hollywood-tähti tulee sijaitsemaan Jimmy Kimmel Live -ohjelman kuvauspaikan edessä, eli yhdellä koko kadun parhaista osuuksista.

– Snoop Dogg on ihminen, joka pystyy mihin vain. Hän räppää, näyttelee, juontaa televisio-ohjelmaa, kokkaa ja auttaa nuoria hyväntekeväisyystyöllään, Walk of Famen tuottaja Ana Martinez kuvailee Varietyn mukaan.

– Snoop on renessanssimies ja toivotamme hänet tervetulleeksi Hollywoodin Walk of Famelle, Martinez jatkoi.