Vietätkö liikaa aikaa Instagramissa? Uusi ominaisuus paljastaa sen

Digi · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa vierähtää helposti enemmän aikaa kuin moni haluaisi uskoa. Pian Instagramissa vietetyn ajan hallinnasta tulee aikaisempaa helpompaa. Instagram nimittäin kertoi elokuussa tulevasta ominaisuudesta, joka mahdollistaa sovelluksen parissa vietetyn ajan selvittämisen.

Nyt Oma toiminta -ominaisuus on alkanut ilmestymään käyttäjille. Omaa toimintaa pääsee seuraamaan oman profiilin oikeassa yläkulmasta avautuvasta valikosta. Sieltä selviää muun muassa päivittäinen keskiarvo Instagramissa kulutetusta ajasta ja viikonpäivät, jolloin sovellusta on tullut käyttäneeksi eniten.

Uuden ominaisuuden myötä Instagramin voi säätää muistuttamaan, mikäli aikaa tulee käyttäneeksi sen parissa liikaa. Myös Instagramin ilmoitukset voi hiljentää Oma toiminta -sivulta.