Teen Mom -tähti Kailyn Lowry haastaa Farrah Abrahamin nyrkkeilyotteluun!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV:n teiniäidit saatetaan nähdä pian vaihtamassa iskuja vaippojen sijaan. Teen Mom 2 -sarjasta julkisuuteen noussut Kailyn Lowry on nimittäin haastanut Farrah Abrahamin nyrkkeilyotteluun. Lowry on telemässä nyrkkeilypromoottori Damon Feldmanin kanssa sopimuksen hyväntekeväisyysotteluun osallistumisesta. Teen Mom -tähti haluaa vastustajakseen Farrah Abrahamin.

Abraham teki aikaisemmin samanlaisen sopimuksen Feldmanin kanssa. Hän kuitenkin perui lopulta ottelunsa. TMZ:n mukaan promoottori on luvannut, ettei hän vie tähteä oikeuteen sopimuksen rikkomisesta mikäli hän ottelee Lowryn kanssa.

Farrah Abraham ja Kailyn Lowry ovat käyneet sanaharkkaa jo vuosien ajan. Nyt suositusta realitysarjasta tutut nuoret äidit voisivat siis ottaa toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä ja kerätä samalla rahaa hyvään tarkoitukseen.