Donald Trumpin väite sai suomalaiset haravoimaan metsiä – hulvattomat kuvat verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kommentoi Kalifornian rajujen maastopalojen yhteydessä suomalaista metsänhoitoa. Hän nimittäin kertoi, ettei Suomessa ole metsäpaloja, koska suomalaiset haravoivat metsänsä. Perätön lausunto sai aikaan kovasti hämmennystä ympäri maailmaa.

– Maastosta täytyy pitää huolta. Metsänpohjan hoitaminen on hyvin tärkeää. Katsokaa miten muissa maissa tehdään toisin ja seuraukset ovat jotain aivan muuta. Tapasin Suomen presidentin, joka kertoi heidän olevan metsäkansaa. He viettävät paljon aikaansa haravoimalla ja tekemällä asioita. Ja heillä ei ole tällaisia ongelmia, Donald Trump kertoi.

Trumpin erikoinen lausunto on kuitenkin saanut suomalaiset sankoin joukoin liikkeelle ja pilailemaan presidentillisen mokan kustannuksella. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin sunnuntaina julkaistu runsaasti kuvia, joissa suomalaiset ovat suunnanneet haravoimaan metsiä. Tällaisen jälkeen voisi kuvitella, ettei Suomessa enää nähdä metsäpaloja, mutta ikävä kyllä ne ovat meilläkin nykyisin jokavuotinen vitsaus.