Pokemon-vohvelirauta joulun hittituote?

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vohvelirauta soveltuu perinteisen käyttötarkoituksensa lisäksi myös muiden suolaisten ja makeiden herkkujen paistamiseen. Jos haluaa paistaa astetta upeampia luomuksia, kannattaa satsata vohvelirautaa edullisinta versiota enemmän. Markkinoilla on paitsinvälineitä monessa eri muodossa ja teemassa.

Yksi halutuimmista vohveliraudoista on Pokemon-vohvelirauta, jolla valmistuu Pokepallojen muotoisia vohveliherkkuja. Vohvelirauta saattaa helposti unohtua kaapin kätköihin, sillä ihmiset herkuttelevat vohveleilla normaalisti vain muutaman kerran vuodessa. Jos vohvelirauta on yhtä vänkä kuin Pokemon Poke Ball Waffle Maker, saattaa se olla talon pikkuväen käytössä päivittäin.

Mikäli vohveleista haluaa tehdä suolaisia versioita, voi tavalliseen vohvelitaikinaan lisätä juustoraastetta makua antamaan. Perunakakkuja, porkkanakakkuja ja bataattikakkuja voi valmistaa yksinkertaisesti panemalla raudan väliin kasviksesta valmistettua raastetta voihin sekoitettuna. Raudassa voi myös valmistaa juustoleipiä tavallisesta paahtoleivästä tai quesadilloja käyttämällä tortillalevyjä.

TechnaBob