Trump-teddykarhu hämmentää – tämä todellinen tuote!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä lahjaksi Donald Trumpin fanille, jolla on jo kaikkea? Vastauksen tarjoaa Fox News -kanavalla esitetty ja hämmennystäkin herättänyt tuore Trumpy Bear -mainos.

Trumpy Bear on presidentti Trumpia ulkoisesti muistuttava teddykarhu patrioottisille amerikkalaisille. Pelottomaksi kuvaillulla pehmolelulla on vaaleat hiukset ja sen varustettu salataskulla, jonka sisältä paljastuu Yhdysvaltojen lippu.

– Jumala siunatkoon Amerikkaa ja Trumpy Bearia, videolla nähtävä nainen julistaa.

Monet ehtivät luulemaan Trumpy Bearia mainostavaa videota satiiriksi. Näin ei kuitenkaan ole, vaan esimerkiksi Snopes-sivusto on vahvistnut kyseessä olevan aito pehmolelu. Sopivasti joulumarkkinoille saapuvaa Trump-nallea myydään verkossa 39,90 dollarin hintaan.