Chrissy Teigen paljasti synnytyksestä: ”90-prosenttisesti helpompaa kun alapää ei repeä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana.

Viime viikolla 32-vuotias Teigen synnytti heidän perheeseensä uuden vauvan. Nyt nainen on julkaissut suloisesta poikavauvasta ensimmäisen kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi pojan nimeksi tulleen Miles Theodore Stephens.

Chrissy Teigen on kertonut, että nyt heidän kotinsa tuntuu vuotavan rakkautta yli laitojen. Nainen paljasti myös hänen Twitter-kanavallaan, että synnytyksen jälkeinen elämä on 90 prosenttia helpompaa kun väliliha ei ole revennyt, minkä vuoksi hän pitääkin tätä toista synnytystä helpompana kuin ensimmäistä.