Isabel Ljungdell yläosattomissa – nautti rantapäivästä auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell on viime aikoina kohahduttanut lähinnä somekuvillaan, sillä hän julkaisee tasaisin väliajoin esimerkiksi Instagramissa upeita kuviaan.

Tuoreimmissa kuvissaan Isabel poseeraa rannalla puolipukeissa, sillä hän nautiskelee rantaelämästä Thaimaan Phuketissa yläosattomissa.

View this post on Instagram

What you staring at? 👽

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel Ljungdell nähtiin taannoin missin tehtävien lisäksi myös musiikkivideon tähtenä, kun hän tähditti Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideota. Sen lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.