Kate Mossin 16-vuotias tytär seuraa äitinsä jalanjäljissä – poseeraa isänsä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omena ei ole pudonnut kauas puusta Kate Mossin perheessä. Huippumallin tytär Lila Grace Moss Hack nähdään ensi kertaa soolona Dazed-lehden kansikuvassa. 16-vuotias mallinalku poseeraa kuvassa pilkukkaassa mekossa ja hunnutetussa hatussa. Kannen kuvatekstissä lukee ”Lila Moss – Who’s that girl”, eli Lila Moss – Kuka tuo tyttö on?

Lilan päätyminen Dazed-lehden kanteen ei ole sattumaa. Lehden omistaa tytön isä, mediamoguli Jefferson Hack. Lilan stylistinä kuvassa toimi puolestaan Katy England, joka on Metro-lehden mukaan hänen kummitätinsä.

Lila Moss kirjoitti sopimuksen äitinsä Kate Moss Angecy -mallitoimiston kanssa vain päiviä täytettyään 16 vuotta. Hänestä on sittemmin tullut Marc Jacobsin mainoskasvo.

https://www.instagram.com/p/BqZ7pC7AZMy/