Sara Jean Underwood nakuili auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

Nakuilua rakastava Sara poseeraa tällä kertaa tuttuun tapaansa alastomana, vain iholle liimattuja suikaleita yllään. Aurinko laskee upeasti hänen taakseen, joten kuvassa on enemmänkin kauniita ja näyttäviä elementtejä. Kuvaa on toki muokattu voimakkaasti digitaalisella kuvankäsittelyllä.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.