Uskomaton muodonmuutos puolessa vuodessa – mies toteutti haaveensa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keith Holt -niminen mies on näyttänyt kaikille alakulossa ja paino-ongelmissa rypeville, että elämäntapamuutoksella ja oikeanlaisella tahtotilalla on mahdollista saavuttaa terveempi ja onnellisempi elämä. Hän kuvasi muutoksensa videoblogiin.

– Halusin tuntea eläväni taas, Keith Holt sanoo videolla.

Reilusti ylipainoisen Keith Holtin unelmana oli kiivetä Rocky Mountain -kansallispuiston Longs Peakin huipulle yli neljään kilometriin. Sitä ennen hänen oli kuitenkin muutettava elintapansa terveellisemmäksi ja saavutettava hyvinvoiva keho ja mieli. Hän painoi urakan alussa 185 kiloa.

Puoli vuotta myöhemmin, Keith Holt saavutti sekä ihannepainonsa että Longs Peakin huipun. Huipulle on matkaa noin 13 kilometriä ja sinne kiipeäminen kestää paluumatkoineen keskimäärin 10–15 tuntia. Hän kannustaa ihmisiä saavuttamaan unelmansa määrätietoisesti.