Shokkikäänne! Räppäri Tekashi 6ix9inelle jopa elinkautinen vankeustuomio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme juuri poliisin pidättäneen kohuräppäri Tekashi 6ix9inen New Yorkissa. Räppäriä ja hänen kolme epäiltyä rikostoveriaan vangittiin epäiltynä kiristyksestä ja aseellisesta ryöstöstä.

6ix9ineä, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, odottaa nyt yhteensä kuusi vakavaa syytettä. Mikäli räppäri tuomitaan, saattaa vankeustuomion pituus kasvaa jopa yhteensä 32 vuoteen. Se tarkoittaa käytännössä elinkautista vankeustuomiota.

Syyttäjän mukaan 6ix9ine kuuluu Bloods-jengin väkivaltaiseen Nine Trey Gangsta Bloods -alaryhmään ja on suorittanut lukuisia väkivaltarikoksia. Häntä ja kolmea muuta henkilöä syytetään muun muassa kilpailevan jengiläisen aseellisesta ryöstöstä. Räppärillä on aikaisempi rikostausta, joka ei ainakaan kevennä mahdollisia tulevia tuomioita.

Rolling Stone -lehden mukaan 6ix9inen asianajaja yritti neuvotella räppärille lievempää tuomiota miljoonan dollarin korvausten, passin luovuttamisen ja kotiarestin muodossa. Oikeuden tuomari kuitenkin eväsi ehdotuksen, eikä päästänyt räppäriä odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla.