Yksinhuoltajaäiti haluaa tehdä rahaa rinnoillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen Sindy Starlet on muokannut ulkonäköään nukkemaiseen suuntaan 21 vuoden ajan. Oslossa oman kauneussalongin omistava Sindy on uhkea näky. Nykyinen kuppikoko ei kuitenkaan riitä, sillä nainen haaveilee suurentavansa rintojaan nykyisestä kaksinkertaisesti.

36-vuotiaalla Sindy Starletilla on Instagramissa 125.000 seuraajaa. Yksi syy seuraajien suureen määrään lienee naisen jättikokoinen rintavarustus, joka on kuitenkin suurenemassa entisestään. 14-vuotiaan Leo-pojan yksinhuoltajaäiti kuvailee itseään Norjan bimbonukeksi.

– Vaatteilla ja meikillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, minkälainen äiti on tai miten hyvin pitää lapsestaan huolta, Sindy Starlet sanoo Barcroft TV:n videolla rintavakoaan ylpeästi esitellen. Katso video tästä.

Sindy Starletin tavoitteena on tehdä kokopäiväisesti töitä glamourmallina, jonka vuoksi hän tarvitsee suuremmat rinnat. Hänellä on ihailijoita, jotka ovat valmiita maksamaan kalliit leikkausoperaatiot uhkeamuotoiselle ihmisnukelle. Hänellä onkin selkeä tavoite elämässä, ja on valmis tekemään kaikkensa unelmansa saavuttaakseen.

– Päätavoitteeni elämässä on olla rikas ja kuuluisa, Sindy Starlet sanoo.