Äiti pudotti vauvan palavasta kerrostalosta – sivullinen otti täydellisen kopin

Ohhoh! · Stara.fi

Vanhempien elämän karmaisevin tilanne voi olla joutuminen yhdessä lapsensa kanssa henkeä uhkaavaan tilanteeseen, kuten esimerkiksi tulipaloon. Tuollaisilla hetkillä ammattiauttajat eivät ole aina saapuvilla tarpeeksi nopeasti, mutta usein sivulliset sankarit kuitenkin rientävät apuun.

Nyt verkossa leviää Yhdysvaltojen Dallasissa kuvattu video, jossa kerrostalossa riehuu massiivinen tulipalo. Täyden palon vaiheessa olevan asunnon naapurissa asuvan perheen äiti yrittää päästä liekkimerta pakoon ja haluaa ensin lapsensa turvaan.

Porraskäytävään ei ollut asiaa, joten äiti päättää yrittää epätoivoista tekoa ja pudottaa lapsensa ikkunasta sen alapuolella olevalle ihmisjoukolle. Äiti luottaa siihen, että joku sivullisista kykenee ottamaan lapsesta kopin ja siten pelastamaan lapsen hengen. Kaikeksi onneksi alhaalla odottaa sankari, joka ottaa lapsesta upean kopin.