Mies CV:ssä: ”Kim Kardashian jakoi twiittini” – sai heti kutsun kolmeen työhaastatteluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli haluaa pärjätä työmarkkinoilla, kannattaa yrittää saada Kim Kardashianin huomio Twitteissä. Erään miehen tapauksessa se nimittäin poiki hänelle useita työhaastatteluja.

Bostonin yliopistossa opiskeleva televisiokirjoittaja Chris Sumlin huomasi, ettei töiden hakeminen ole helppoa edes kahden kirjan julkaisseelle. Lopulta hän lisäsi CV:hen varmasti huomiota herättävän kohdan.

Sumlin oli jakanut vuonna 2017 Twitterissä kuvan Kim Kardashiania käsittelevästä väitökirjastaan. Se herätti Kardashianin huomion, ja hän uudelleentwiittasi kuvan omalla tilillään. Sumlin päätti mainita asiasta CV:n saavutuksia -kohdassa.

Sumlin kertoo Twitterissä saaneensa kutsun jo kolmeen työhaastatteluun uudistettuaan CV:n. Tieto työnhaun helpottumisesta päätyi myös Kardashianin tietoon, ja tähti toivottikin hänelle onnea tuleviin haastatteluihin.