Aaron Carter kosimassa tyttöystäväänsä – vauva jo tulossa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumekoukussa ollut poplaulaja Aaron Carter saa jälkikasvua uuden tyttöystävänsä, Lina Valentinan kanssa. Aaron Carter vihjaili asiasta Twitter-päivityksessään ja miehen otaksutaan kosivan rakastaan pian.

– Olen mahtavassa tilassa henkisesti, fyysisesti ja tunnetasolla. Ostin vihdoin ensimmäisen asuntoni ja aion pian kosia tyttöystävääni, ja me saatamme parhaillaan odottaa lasta, Aaron Carter kirjoitti Twitteriin.

Viime vuonna vieroitushoitoon hakeutunut laulajamies on saanut elämänsä järjestykseen ja hän on julkaissut vastikään uutta musiikkia. Hän on aiemmin sanonut, että isäksi tuleminen on yksi hänen elämänsä suurimmista tavotteista. Kolmekymppinen mies kuvailee taiteilija Lina Valentinaa elämänsä rakkaudeksi ja aikoo vanheta naisen kanssa yhdessä. Hän saapuu joulukuussa Euroopan kiertueelle.