Kaikkien aikojen taikuri – voitko olla nauramatta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huumori on yksi taiteenlajeista, jonka esitteleminen uudelle yleisölle voi olla riski. Etenkin jos esiintyminen tapahtuu televisiossa America’s Got Talent 2018 -ohjelmassa ja pelissä on suuri summa rahaa.

Lioz Shem Tov -niminen koomikko päätti kuitenkin ottaa riskin ja mennä esittelemään taitojaan suositun kykyjenetsintäohjelman tuomarien eteen. Koomikko on yhdistänyt esityksessään huumorin ja taikuuden, mikä saakin aikaan todella hulvattoman yhdistelmän.

America’s Got Talent -ohjelman tuomarit ovat tottuneet näkemään kaikenlaisia taikureita koe-esiintymisissä, mutta Lioz onnistui siitä huolimatta yllättämään heidät täysin. Miehen erityistaitoihin kuului esimerkiksi jalalla painettavan roskakorin kannen avaaminen, mittanauhan jähmettäminen ja saippuakuplan kadottaminen.