Silminnäkijä kuvasi rajua autopaloa – yhtäkkiä mies ilmestyi liekkimerestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onnettomuuspaikalla kuvaaminen on muodostunut viime vuosina vakavaksi ongelmaksi, kun kamerat ovat nykyisin mukana matkapuhelimen yhteydessä. Viranomaiset eivät sulata sitä, että esimerkiksi ihmistä elvytettäessä muut kuvaavat elotonta potilasta.

Joissain tilanteissa kuvaaminen on kuitenkin paikallaan, mutta vasta sitten, kun hälytyskeskukseen on ilmoitettu tilanteesta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tulipalot, joista viranomaisten on usein hyvä saada videomateiraalia muun muassa syttymissyyn ja -paikan sekä mahdollisten tuhopolttajien selvittämiseksi.

Nyt verkossa nähdään video, jossa silminnäkijä kuvaa rajua autopaloa. Yhtäkkiä kesken kuvaamisen auton ovi aukeaa ja liekkimeren keskeltä säntää pakoon mieshenkilö. Hän oli nukahtanut autoon, kun se yllättäen syttyi räjähdysmäisesti palamaan. Mies selvisi ilmeisesti autopalon keskeltä ilman vakavia vammoja. Video on kuvattu Vladimirin kaupungissa Venäjällä, Moskovan itäpuolella.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.