Video paljastaa ruokateollisuuden epämiellyttävät faktat – nämä voivat yllättää

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruokateollisuudella on käytössään monia niksejä, joiden avulla ruoasta saadaan houkuttelevamman näköisiä ja makuisia. Nyt Bright Side -sivusto on jakanut sosiaalisessa mediassa videon, jossa esitellään muutama elintarvikkeisiin liittyvä epämiellyttävä tosiasia.

Monet elintarvikkeet sisältävät erilaisia lisäaineita, aromivahventeita ja väriaineita. Facebookissa levinneellä videolla nähdään miten muutamien testien avulla saadaan selville onko elintarvikkeessa jotakin epäluonnollista ja miten sen pystyy selvittämään.

Videolla nähdään millainen ero voilla ja margariinilla on ja miten esimerkiksi oikea hunaja käyttäytyy kun sen päälle kaadetaan vettä. Myös pienestä muffinista näyttää siivilöinnin jälkeen jäävän jäljelle epämiellyttävää massaa, joka näyttää olevan jonkinlaista synteettistä kuitua.

Shocking secrets of the food industry

Shocking secrets of the food industry. 🍎 bit.ly/2Q8J5uv

Publiée par Bright Side sur Jeudi 6 septembre 2018